CULTURE

/

«Μουσικός Μάϊος 2011»: Μουσική για Βιόλα και Πιάνο

Κοινοποίηση
Tweet

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στα πλαίσια του «Μουσικού Μαΐου», η Elisabeth Schaefer, βιόλα και ο Σπύρος Κουτσουβέλης, πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των: J. N. Hummel, R. Schumann, F. Liszt και R. Clark.

Η σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών φέρνει κοντά την κρυστάλλινη διαύγεια του πιάνου με το ζεστό ήχο της βιόλας και επιτρέπει να ακουστούν αριστουργήματα γραμμένα γι’ αυτόν τον ασυνήθιστο συνδυασμό, που δεν ακούγονται συχνά. Η σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών ξεκινά το 1997, με συνεχείς εμφανίσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα όπως Λάρισα, Πάρο, Λαύριο, Τήνος, Ωρωπός, καθώς και στη Φραγκφούρτη της Γερμανίας.

Έχουν συμμετάσχει στο εαρινό φεστιβάλ της Έδεσσας και στο διεθνές φεστιβάλ Kochilia στη Λίμνη/Ευβοίας, όπως και στην σειρά Μουσικής Δωματίου του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός». Το ρεπερτόριό τους εκτείνεται από την μπαρόκ, κλασσική, ρομαντική έως και τη σύγχρονη μουσική.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2011,  στις  9.00μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7.

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture