EVENTS

/

Μετά το Φυsea, η γευστική σκυτάλη στο Big Ben της Αγίου Νικολάου!

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Φθινοπώριασε και σας έχουμε πιάτα που ενθουσιάζουν στην καρδιά της Πάτρας

«Ανοιξε» η καινούρια σαιζόν στο εστιατόριο του αγαπημένου Big Ben της Αγίου Νικολάου. Το ονομαστό στέκι στο εμβληματικό, ιστορικό σημείο της πλέον παραδοσιακής περαντζάδας του κέντρου της Πάτρας, έχει οπαδούς κάθε ηλικίας, με λαχταριστό μενού που πλέον θα σερβίρεται all day, πέραν των φημισμένων  και πολυφωτογραφημένων breakfast & brunch.  

 Mετά τις εγκωμιαστικές εντυπώσεις που απέσπασε η κουζίνα στο καλοκαιρινό Φυsea στη Ροδινή, ο γνωστός επιχειρηματίας Ακης Καραβιώτης υιοθετεί αντίστοιχες creative προτάσεις, με μεσογειακές και διεθνείς επιρροές στο Big Ben. Μεσημέρι και βράδυ προτείνεται ο ίδιος κατάλογος με δημιουργικές, πεντανόστιμες συνταγές, που βασίζονται στα πιο εκλεκτά υλικά και στη δημιουργική φαντασία  έμπειρων και δοκιμασμένων σεφ. Παναγιώτης Μουστακόπουλος στο φαγητό και Γιάννης Ζιντίλης στα γλυκά και ουδείς δεν θα μείνει απογοητευμένος. Μιλάμε για γευστική υπεροχή πώς να το κάνουμε.  

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View