ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη σε θέματα πολιτισμού αναλαμβάνει η Δρ. Νάντια Ασκούνη

Κοινοποίηση
Tweet

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη

Η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής που υλοποιείται μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων εργαλείων τα οποία αποκτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Προκειμένου αυτή η προσπάθεια να μεγιστοποιηθεί, η Περιφερειακή Αρχή συνεργάζεται με πρόσωπα που μοιράζονται το ίδιο όραμα, διαθέτουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο κι έχουν εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη, η Δρ. Νάντια Ασκούνη αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικής συμβούλου του Περιφερειάρχη σε θέματα πολιτισμού, πολιτιστικής διπλωματίας και διαχείρισης.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη.

Η Δρ. Νάντια Ασκούνη είναι μουσειολόγος με ειδίκευση στην πολιτιστική διπλωματία. Υλοποιεί μουσειολογικές μελέτες και πολιτιστικά πρότζεκτ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάει έξι ξένες γλώσσες. Είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο 9 χρόνων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις