SPORTS

/

Σε τροχαίο ο Μπέκαμ

Κοινοποίηση
Tweet

Μαζί με το μεγαλύτερο γιό του

Ένα μικρό τροχαίο στο οποίο υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές προκάλεσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής επέβαινε με το γιο του Μπρούκλιν σε μια Κάντιλακ και συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα (ένα χρυσαφί Μιτσουμπίσι!), σε δρόμο 32 χιλιόμετρα έξω από το Λος Άντζελες.

Και οι δύο φορούσαν ζώνη, το αμάξι δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και ως εκ τούτου δεν χτύπησε κανείς. Πάντως, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου παραπονέθηκε για κάποιους πόνους στην πλάτη, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να υποχωρήσουν με κάποια… αποζημίωση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη για το ατύχημα, οπότε θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο και να αναλάβει το κόστος επισκευής των αυτοκινήτων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports