FOOD

/

Δοκιμάστε ντομάτα, καρπούζι και φέτα

Κοινοποίηση
Tweet

Ένας εξαίσιος συνδυασμός αρωματισμένος με βασιλικό και δυόσμο

Προετοιμασία 15΄

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

5 μέτριες ώριμες ντομάτες, σε μεγάλα κομμάτια

1 ματσάκι γλιστρίδα καθαρισμένη και κομμένη στα τρία

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη

Ψίχα από 1 μεγάλη φέτα καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια), σε μέτρια κομμάτια

2 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό

5 κ.σ ελαιόλαδο

Χυμός από 1 λάιμ

2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος

2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος

¼ κ.σ. πιπέρι καγιέν

Αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αναμειγνύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τις ντομάτες, τη γλιστρίδα, το κρεμμύδι, τη φέτα και το καρπούζι. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μικρό μπολ το ξίδι, το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Προσθέτουμε τα μυρωδικά, ανακατεύουμε με προσοχή για να μη διαλυθεί το καρπούζι και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life