ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 4 Αυγούστου στα ελληνικά σινεμά η κωμωδία "Διακοπές με την Οικογένεια"

Κοινοποίηση
Tweet

Σε διανομή της Odeon - Πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Αμερικανός με ρίζες από τις Φιλιππίνες, κωμικός Τζο Κόι

Είδαμε το διαφημιστικό τρέιλερ που παίζεται στα Odeon Veso Mare και μας φάνηκε αστείο. Ο λόγος για το φιλμ με τίτλο «Easter Sunday – Διακοπές με την Οικογένεια» που θα βγει στις 4 Αυγούστου 2022 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon και αναμένεται να δούμε και στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τον Αμερικανό με ρίζες από τις Φιλιππίνες, stand-up κωμικό, Τζο Κόι, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ αλλά η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν τον πολυξέρουμε.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο διάσημος stand-up κωμικός Τζόι Κόι πρωταγωνιστει στην ξεκαρδιστική κωμωδία ''Διακοπές με την Οικογένεια''. Ο Τζόι επιστρέφει στο πατρικό του για να γιορτάσουν οικογενειακά το Πάσχα, με πολύ φαγητό, γέλιο, γκρίνια, τσακωμό, αγάπη και παρεξηγήσεις!

Ο Joseph Glenn Herbert Sr, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του, είναι γνωστός επαγγελματικά ως Jo Koy, και είναι ηθοποιός της stand-up κωμωδίας. Ο ήρωας που υποδύεται στην ταινία ο 51χρονος Jo Koy, έχει το όνομα Joe Valencia και είναι ένας ηθοποιός που την παλεύει δύσκολα στη δουλειά του, αρκούμενος σε κάποια διαφημιστικά όχι πολύ επιτυχημένα, ο οποίος μεγαλώνει μόνος του το παιδί του και καλείται να περάσει τη γιορτή του Πάσχα με την ελαφρώς δυσλειτουργική οικογένεια του με δυνατές ρίζες από τις Φιλιππίνες, με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις όπως είναι φυσικό.    

Σκηνοθεσία: Τζέι Χαντρεσεκάρ

Παίζουν εκτός του Τζο Κόι, οι Τζίμι Ο. Γιανγκ, Τία Καρέρε, Μπράντον Γουάρντελ, Εύα Νομπλεζάντα, Λίντια Γκαστόν, Ασίφ Αλί, Ρόντνεϊ Το, Γιουτζίν Κορδέρο, Τζέι Τσαντρασέκαρ, Τίφανι Χάντις και ο Λου Ντάιμοντ Φίλιπς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες την ίδια ημερομηνία, στις 5 Αυγούστου 2022, από την Universal Pictures.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture