ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Τροχαίο στην είσοδο από Σαβάλια – Δύο αυτοκίνητα έγιναν σμπαράλια

Κοινοποίηση
Tweet

Στη είσοδο της Αμαλιάδας

Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε στην είσοδο της Αμαλιάδας. Το τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Ναβαρίνου και Γεωργίου Παπανδρέου,l στην είσοδο της Αμαλιάδας από Σαβάλια.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα δύο αυτοκίνητα «διαλύθηκαν», ενώ το ένα παραλίγο να «μπει» σε παρακείμενο κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δύο τραυματίες, που ευτυχώς δεν είναι σοβαρά.
Η είσοδος της Αμαλιάδας «έκλεισε» για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο αυτοκίνητα από το οδόστρωμα.

ilianews

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις