ΣΙΝΕΜΑ

/

Δύο ταινίες στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο από 16 έως και 22/6/2022

Κοινοποίηση
Tweet

Στην προβολή των 21.00 θα παίζεται το νέο φιλμ ψηφιακού ανιμέισον της Pixar "Lightyear" και θα ακολουθεί στις 22.45 το βραβευμένο Γαλλικό κοινωνικό φιλμ "Το Γεγονός"

Δύο ταινίες θα προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη 16/6 έως και την Κυριακή 19/6/2022.

Στις 21:00 θα παίζεται η νέα ταινία της Pixar & της Disney με τίτλο «Lightyear» σε σκηνοθεσία Angus MacLane.

Διάρκεια: 96 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Περίληψη

Απολαύστε το ολοκαίνουργιο γεμάτο δράση φιλμ των studios της Disney και της Pixar “Lightyear,” μια πρωτότυπη ταινία animation που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2022. Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αφηγείται την ιστορία του Buzz Lightyear—του ήρωα που είναι η πηγή έμπνευσης του ομώνυμου παιχνιδιού—συστήνοντας τον θρυλικό Space Ranger που κέρδισε γενιές οπαδών.

Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά…

Τον Μπαζ πρωτογνώρισε το κοινό στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία «Toy Story». Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι Peter Sohn, Efren Ramirez, James Brolin, Chris Evans, Keke Palmer, Taika Waititi.

Στην προβολή των 22.45, στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη έως και την Κυριακή 19/6/2022 θα παίζεται το Γαλλικό φιλμ «Το Γεγονός - L'Événement».

Χρυσό Λιοντάρι και βραβείο κριτικών στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για μια ρεαλιστικά ωμή, μα ψυχολογικά ευαίσθητη και κοινωνικά πανοραμική μεταφορά ενός αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος της Ανί Ερνό, έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

Πρόκειται για Γαλλική παραγωγή του 2021. Διάρκεια: 100 λεπτά. Διανομή: ROSEBUD.21.

Σκηνοθεσία: Οντρέ Ντιγουάν

Πρωταγωνιστούν οι: Αναμαρία Βαρτολομέι, Κέισι Μότετ Κλάιν, Πιό Μαρμάι, Σαντρίν Μπονέρ, Ανά Μουγκλαλίς.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Μια (απαγορευμένη) έκτρωση στην Γαλλία του '60 βρίσκεται στο κέντρο μιας χαμηλότονης, μα συγκλονιστικής και δυστυχώς επίκαιρης ταινίας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

*Η ταινία "Το Γεγονός" σε δύο εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά πάνω από 9.300 εισιτήρια.

Το ίδιο πρόγραμμα με το "Lightyear" στις 21.00 και το Γαλλικό κοινωνικό φιλμ "Το Γεγονός" στις 22.45 συνεχίζεται και έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture