SPOTLIGHT

/

Η λαμπερή σταρ Τζούλια Ρόμπερτς έκανε εμφάνιση έκπληξη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Κοινοποίηση
Tweet

Με σήμα κατατεθέν της το αστραφτερό της χαμόγελο, η Ρόμπερτς εντυπωσίασε και με το κόσμημα του οίκου Chopard που φορούσε στο λαιμό

Σε εξέλιξη είναι το λαμπερό, 75ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών όπου ήδη πήγε ο σούπερ σταρ Τομ Κρουζ και την 3η μέρα η μεγάλη έκπληξη όπως διαβάσαμε στην ανάρτηση του flix.gr ήταν η εμφάνιση της επίσης Χολιγουντιανής σούπερ σταρ Τζούλια Ρόμπερτς, την οποία δεν την περίμενε κανείς καθώς δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Κι όμως η Τζούλια Ρόμπερτς με το απίστευτο πλατύ χαμόγελο της εμφανίστηκε και φώτισε το κόκκινο χαλί των Καννών.

Όλοι τα έχασαν όταν είδαν την 54χρονη Τζούλια Ρόμπερτς να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί. Φορώντας ένα απλό, κλασάτο μαύρο κουστούμι, ώστε η προσοχή να πέφτει στο κόσμημα του διάσημου οίκου Chopard, η νέα μούσα του οίκου κοσμημάτων που εδώ και χρόνια αποτελεί τον βασικό χορηγό του Φεστιβάλ Καννών (και τους σχεδιαστές των βραβείων Χρυσού Φοίνικα), περπάτησε το red carpet, δίπλα στην Καρολίν Σοφέλ.

Η Ρόμπερτς, μία διαχρονική χολιγουντιανή σταρ, πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της εταιρίας με τίτλο «Happy Diamonds» και φιλοσοφία ότι «τα διαμάντια είναι πιο χαρούμενα όταν είναι ελεύθερα».

Την 3η μέρα (την Πέμπτη 19/5) παρουσιάστηκε στις Κάννες η ταινία που έκλεψε τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί, και ήταν η πρεμιέρα του «Armageddon Time», της νέας κινηματογραφικής δημιουργίας του Τζέιμς Γκρέι («The Immigrants», «Two Lovers», «We Own the Night») που διαγωνίζεται κι αυτή για τον Χρυσό Φοίνικα. Με πρωταγωνιστές την Αν Χάθαγουεϊ, τον Τζέρεμι Στρονγκ του «Succession», τον βετεράνο και κάτοχο 2 Όσκαρ Άντονι Χόπκινς, ο οποίος όμως δεν ήρθε στο Φεστιβάλ και τον αξιολάτρευτο πιτσιρικά Μπανκς Ρεπέτα, ήταν λογικό όλοι οι προβολείς να περιμένουν το καστ στο πιο διάσημο κόκκινο χαλί του κόσμου, ανέφερε το flix.gr. Κι εκεί λοιπόν συνέβη η έκπληξη και εμφανίστηκε η σούπερ Τζούλια Ρόμπερτς στο κόκκινο χαλί της ταινίας.

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight