ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτοιμη για το χυτήριο η βρύση της Γερμανού!

Γιώργος Μόσχος
Κοινοποίηση
Tweet

Οι άγνωστοι που την διέλυσαν

Κάποιοι άγνωστοι έχουν ξελασκάρει τις τρεις από τις τέσσερις βίδες που την κρατούν και δεν απομένει παρά μία ακόμη για να βρεθεί στα παλιοσίδερα.

Τρία μπουλόνια είναι λασκαρισμένα κι έτοιμα να ελευθερώσουν το μεταλλικό κατασκεύασμα της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΥΑΠ, που αντίγραφα των κρουνών μιάς εποχής της Πάτρας που έχει παρέλθει, στήθηκαν για να θυμίζουν στους παλιούς και δείχνουν στους νέους την αξία των μαστόρων του μαντεμιού, του χυτηρίου, του καμινιού και του πετροκάρβουνου, που ήξεραν να τα χρησιμοποιούν τα επιδέξια χέρια τους!

Ο λόγος για την βρύση στην συμβολή των οδών Γερμανού και Βότσαρη, που κάποιοι άγνωστοι έχουν ξελασκάρει τις τρεις από τις τέσσερις βίδες που την κρατούν και δεν απομένει παρά μία ακόμη για να βρεθεί στον αέρα η βρύση και από εκεί κάποια βραδιά, ίσως και σύντομα, να φορτωθεί σε ντατσούν για το χυτήριο, όπου θα πωληθεί για πέντε δεκάρες, ως παλιοσίδερο.

Αυτό το μετέφεραν πολίτες της Πάτρας στο Istologio G. Mosxou, αλλά στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, αλλά αυτή... φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Σπεύσατε λοιπόν πριν είναι αργά. Αρκετή είναι η ληστεία που γίνεται στα αδρανή υλικά του Δήμου, η αρρώστια της αδιαφορίας μην χτυπήσει και τις βρύσες, που αποτελούν κόσμημα της πόλης!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις