ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ανακοίνωση νίκης (;) από τον Θανάση Γιανναδάκη

Κοινοποίηση
Tweet

"Γυρνάμε σελίδα με τη ματιά στο αύριο"

Ευχαριστώντας αρχικά τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευσή τους στις κάλπες κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής, σε ανάρτησή του ο Θανάσης Γιανναδάκης, στέλνει το μήνυμα της νίκης, για την θέση του Γενικού Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο νομό Αχαϊας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που με την αθρόα συμμετοχή τους έδωσαν μια νέα πνοή στο Κίνημά μας. Το μήνυμα τους για άλλη μια φορά ηχηρό και δεσμευτικό για ενότητα και προοπτική.
Ένα μεγάλο συγγνώμη για όλους και όλες που από λάθος επιλογές της Αθήνας, στη χωροθέτηση των εκλογικών τμημάτων είτε ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, είτε δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στις εκλογές.
Ιδίως, για τις περιοχές της Τριταίας, της Ακράτας, της Κλειτορίας και της Μόβρης μια ακόμη μεγαλύτερη συγγνώμη και μια υπόσχεση ότι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή θα είναι κοντά τους σε μόνιμη βάση.
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που εξελέγησαν στα όργανα του Κινήματος. Αναλαμβάνουμε μεγάλη ευθύνη και πρέπει να σταθούμε άξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου της Δημοκρατικής Παράταξης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραμματέα της οργάνωσης Γιώργο Αθανασόπουλο για την άοκνη προσπάθειά του να οργανώσει τις εκλογές σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που πίστεψαν ότι η αξία της πολιτικής ξεπερνά τεχνητούς ή ανθρωποκεντρικούς διαχωρισμούς αλλά προβάλει τις προκλήσεις και τα διακυβεύματα του μέλλοντος.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Γυρνάμε σελίδα με τη ματιά στο αύριο.
Είμαστε εδώ".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις