ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Έλληνα προξένου στη Μαριούπολη

Κοινοποίηση
Tweet

Λαμβάνει χώρα σε στενό συντονισμό με τον ΟΑΣΕ, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται.

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, 15.03.2022, η επιχείρηση απεγκλωβισμού του γενικού προξένου στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, καθώς και του επιτόπιου προσωπικού της Αποστολής του ΟΑΣΕ, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, σύμφωνα με ενημέρωση διπλωματικών πηγών.

Η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του Έλληνα προξένου και των υπολοίπων λαμβάνει χώρα σε στενό συντονισμό με τον ΟΑΣΕ, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι ανωτέρω αναμένεται να κινηθούν με κατεύθυνση τα δυτικά και για λόγους ασφαλείας δεν είναι δυνατόν να παρασχεθούν λεπτομέρειες.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις