Στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου
Σύμφωνα με το έθιμο που χρονολογείται ήδη από ιδρύσεως της το 1983, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ θα αποδώσει το περιώνυμο τροπάριο ‘’Σήμερον κρεμάται επί ξύλου’’, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των 12 Ευαγγελίων.
Η σύνθεση ανήκει στο Θεμιστοκλή Πολυκράτη και η μεταφορά για μικτή χορωδία είναι του Γιάννη Καρκάλα. Εκτός από τα ενεργά μέλη, θα λάβουν μέρος και παλαιοί χορωδοί του Οργανισμού, ενώ τη χορωδία θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός.
Την Μεγάλη Παρασκευή στην Ακολουθία του Επιταφίου, η Μικτή Χορωδία, από κοινού με μέλη της Παιδικής Χορωδίας, της Νεανικής Χορωδίας και του Γ.Φ.Σ. ‘’Εμμέλεια’’, θα αποδώσει την τρίτη στάση των Εγκωμίων της Μεγάλης Παρασκευής: ‘’Αι γενεαί πάσαι’’, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, ενώ θα μετάσχει και εις την περιφορά του Επιταφίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr