ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζεφύρι: Έφοδος της ΕΛΑΣ μετά τα βίντεο – σοκ με βαρύ οπλισμό

Κοινοποίηση
Tweet

Το πρωί της Παρασκευής

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ζεφύρι έπειτα από τα σοκαριστικά βίντεο που δείχνουν μέλη συμμοριών να πυροβολούν με βαρύ οπλισμό. Στην επιχείρηση συμμετέχει και η ΕΚΑΜ. 

Σημειώνεται πως το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για ναρκωτικά με τη συμμετοχή της ομάδας ΟΠΚΕ.

Τα βίντεο καταγράφηκαν έξω από σπίτι της περιοχής, για το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι ιδιοκτησίας αρχηγού συμμορίας.
Οι νεαροί εμφανίζονται να φέρουν βαρύ οπλισμό, περίστροφα και υποπολυβόλα «Ούζι», και να πυροβολούν στον αέρα θέλοντας προφανώς να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων με έδρα την περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις