ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 6 Ιανουαρίου 2022 στη χώρα μας η ταινία "Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα"

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται για το πρίκουελ των φιλμ Kingsman που έκαναν μεγάλη εμπορική επιτυχία

Στις 22 Δεκεμβρίου 2021 με σχετική καθυστέρηση λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο covid19 κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κατασκοπευτική περιπέτεια εποχής «The King's Man – Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα» σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον. Η ταινία όπως είδαμε θα έρθει και στη χώρα μας στο τέλος των φετινών γιορτών, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 σε διανομή της Feelgood και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Καθώς οι χείριστοι τύραννοι της Ιστορίας και κάποιες από τις πλέον εγκληματικές διάνοιες συγκεντρώνονται για να συνωμοτήσουν για έναν πόλεμο που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, ένας άνδρας πρέπει να καταφέρει να τους σταματήσει και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του.

Ανακαλύψτε από πού ξεκίνησε η πρώτη ανεξάρτητη υπηρεσία πληροφοριών στην ταινία  “Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα”.

Σκηνοθεσία:  Matthew Vaughn

Πρωταγωνιστούν οι: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou και ο Charles Dance.

Η ταινία είχε αρχικά ανακοινωθεί πως θα έβγαινε αρχές του 2020.

Παραγωγή: Matthew Vaughn, David Reid, Adam Bohling.

Εκτελεστική παραγωγή: Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn, Ralph Fiennes.

Η ταινία είναι βασισμένη στο κόμικ "The Secret Service" των Mark Millar και Dave Gibbons, μια ιστορία του Matthew Vaughn σε σενάριο των Matthew Vaughn & Karl Gajdusek.

«Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα», το τρέιλερ του οποίου έχει προβληθεί στα Odeon Veso Mare, ουσιαστικά αποτελεί το 3ο φιλμ του σινε franchise Kingsman και όπως διαβάσαμε, είναι prequel στο φιλμ του 2014 «Kingsman: The Secret Service»  και του 2017 «Kingsman: The Golden Circle» όπου είχε πρωταγωνιστήσει ο Τάρον Έγκερτον και ο Κόλιν Φερθ. Και οι 2 αυτές ταινίες που τις είχαμε δει στην Πάτρα στη Βέσο Μαρε, είχαν κάνει πάνω από 410 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις η καθεμία.

Διάρκεια: 130 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture