STYLE

/

Είναι οριστικό, από 22/12 η Emily in Paris θα αλλάξει 4 δημιουργίες Vassilis Zoulias

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Δυο φορέματα, ένα bustier top και μια ζακέτα για τη Λίλι Κόλινς με την υπογραφή του πιο αγαπημένου Eλληνα designer του vintage style στο Netflix

Τέσσερις δημιουργίες Vassilis Zoulias θα αναδείξει η μικροσκοπική ηθοποιός Λίλι Κόλινς στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Emily in Paris» από τις 22 Δεκεμβρίου και εν όψει Χριστουγέννων στο Netflix. Περιχαρής ο γνωστός σχεδιαστής του αρχοντικού vintage style αποκάλυψε για ποια ακριβώς ρούχα πρόκειται, τα οποία άλλωστε φαίνονται και στο καινούριο τρέιλερ. Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Emily θα φορέσει ένα μονόχρωμο chic φόρεμα, με όνομα Emily, από σατινέ ύφασμα με στενή μέση, χαμηλή πλάτη και φουσκωτή φούστα πάνω από το γόνατο. Στο σάιτ του σχεδιαστή το βλέπουμε σε διαχρονικό μαύρο αλλά για την tv επιλέχθηκε η έντονη απόχρωση magenta. Επίσης θα δούμε ένα new retro φόρεμα που συνδυάζει δαντελένιο πάνω μέρος και καρό κλος φούστα ονόματι Patricia, ένα bustier top σε καρό με βασικό τόνο το μοβ και όνομα Beatrice και μια εμπριμέ ζακέτα με ρομαντικό εμπριμέ σε κίτρινο- μαύρο.

Η διάσημη στυλίστρια του Sex & the City Πατρίτσια Φιλντ εμπιστεύθηκε το Βασίλη Ζούλια μετά από τις επιδόσεις του σε χολιγουντιανό red carpet αλλά και λόγω της φιλίας της με το σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτο. Εφόσον τα κομμάτια εγκρίθηκαν από το μεγαλοπαραγωγό των επιτυχιών Ντάρεν Σταρ, η γκαρνταρόμπα πήρε το δρόμο της άμεσα για τη μεγάλη οθόνη. Όπως μαθαίνουμε θα χρησιμοποιηθούν και κάποια ακόμα ρούχα στην ωριμότερης ηλικίας «προισταμένη» της Emily αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για ποια πρόκειται. Όμως ο Ζούλιας επισημαίνει πως βλέπει τη δουλειά του να ξεπερνάει τα σύνορα εκφράζοντας ταυτόχρονα και γυναίκες των 20 και γυναίκες των 50.

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View