SPOTLIGHT

/

Η συναυλία της Βίσση για τον Παναθηναϊκό – Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίηση
Tweet

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έδωσε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Βέρα Μπούφη και τον Γιώργο Σαμπάνη και τραγούδησαν για τους φίλαθλους της αγαπημένης τους ομάδας.

Παρόλο που η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη, καθώς παρακολούθησαν τη συναυλία περίπου 5.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, η Άννα Βίσση έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή. Η ίδια δήλωσε: «Είμαστε πιο λίγοι σήμερα... Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια».

Στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας. Ακόμη, το «παρών» έδωσαν οι Γόντικας, Σισέ, Καραγκούνης και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, έγινε η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η οποία για έβδομη στη σειρά σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Ενώ, για ακόμη μια φορά η Άννα Βίσση τραγούδησε με τον Αντρέα Μικρούτσικο τον ύμνο του Παναθηναϊκού,όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight