BEAUTY

/

Με κίτρινη τουαλέτα 7.000 ευρώ την Κυριακή η Μακρυπούλια

Κοινοποίηση
Tweet

Δια χειρός Ζούλια

Με εντυπωσιακή τουαλέτα αξίας 7.000 ευρώ θα εμφανιστεί στο «Dancing With The Stars» της Κυριακής η Ζέτα Μακρυπούλια, φιλοδοξώντας να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Star», η παρουσιάστρια σκοπεύει να «μαγέψει» με ένα κατακίτρινο μεταξωτό φόρεμα δια χειρός Ζούλια!

Την προηγούμενη Τετάρτη, ο στυλίστας της Ζέτας πήγε στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή και πήρε τρία φορέματα: ένα μπεζ, ένα κίτρινο και ένα κόκκινο. Το πρώτο και το τρίτο φόρεμα επέστρεψαν στο ατελιέ, οπότε η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί με το κίτρινο.

Εκτός από εντυπωσιακό και σικ, το φόρεμα είναι και «τσουχτερό», καθώς η τιμή του ανέρχεται στις 7.000 ευρώ. Την... έριξε την τιμή η Ζέτα, πάντως, αφού η δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη που φορούσε την τελευταία φορά κόστιζε 10.000 ευρώ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View