EVENTS

/

Γυμνή η Lady Gaga στη Vogue: «Δεν μιμήθηκα, έγινα η Reggiani…»

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

H τελευταία της φωτογράφιση – με και χωρίς ρούχα- δια χειρός Streven Meisel είναι καταπληκτική εν όψει της πρεμιέρας του House of Gucci

Viral έγινε η τελευταία φωτογράφιση της 35χρονης pop queen Lady Gaga για τα τεύχη της ιταλικής και βρετανικής Vogue τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα. Η συνεργασία με το «μάγο» του φακού Steven Meisel ήταν άλλωστε  το μεγάλο της όνειρο οπότε δεν δίστασε να γδυθεί τελείως αλλά και να δοκιμάσει ακόμα μια φορά εξωφρενικό styling μεταμορφώσεων. Η γυμνή της πόζα όπου ένα πελώριο χτένισμα και τα πολλά της tattoo κοσμούν τις καμπύλες της ήταν βέβαια εκείνη που έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου ως είδηση. «Έχω βρει την τέχνη της δικής μου γύμνιας, έχω βρει την δύναμη του δικού μου γυμνού προσώπου. Για αυτό και ήθελα ο Steven Miesel να με φωτογραφίσει γυμνή. Θέλω να γιορτάσω τα κομμάτια του εαυτού μου» είπε σχετικά.

 

Βέβαια η συνέντευξη επικεντρώθηκε στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία House of Gucci. Η ενσάρκωση της «μαύρης χήρας» Patrizia Reggiani στην πιο πολύκροτη δολοφονία του κόσμου της μόδας  την οδήγησε στις πιο σκοτεινές γωνίες του μυαλού της, προκειμένου να αποδώσει μια τόσο έντονη και περίπλοκη ηρωίδα. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσε να χάνει τον εαυτό της, ανάφερε.  «Ό,τι και να φορέσω, θα υπηρετώ την οδυνηρή ιταλική αίγλη εκ των έσω» ομολόγησε στο περιοδικό.  Μάλιστα αφηγήθηκε το πώς προετοιμάστηκε για να προσεγγίσει την ηρωίδα της:

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω των ρόλο και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: έζησα ως Reggiani, για ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά για εννέα μήνες». Και εκτός κάμερας. Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της».  «Αρχικά κατάλαβα πως ως ξανθιά δεν θα μπορούσα να μιλήσω σαν εκείνη και έβαψα αυτόματα τα μαλλιά μου. Μετά άρχισα να φέρομαι όπως εκείνη δίνοντας προσοχή σε ότι ήταν όμορφο και έδειχνε χρήμα. Πήρα την απόφαση να δώσω μια performance για μια πραγματική γυναίκα και όχι πάνω στην ιδέα μιας κακιάς γυναίκας. Δεν μιμήθηκα, έγινα εκείνη. Εκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να παίξω την αλήθεια. Πολλές γυναίκες πασχίζουν να επιβιώσουν έχοντας πληγωθεί και ζήσει ακραίες καταστάσεις» είπε μεταξύ άλλων στη Vogue.

 Η ίδια  μάλιστα ήταν που δημοσίευσε στο Instagram της, τα δυο εξώφυλλα της βρετανικής και της ιταλικής Vogue, αλλά και τη γυμνή πόζα της.

Το styling είναι του ίδιου του editor in chief της British Vogue Edward Enninful, με couture  δημιουργίες Maison Valentino, Schiaparelli, Chanel, Alexander Mc Queen, Tomo Koizumi, Maison Alaia και Balenciaga. Με αυτά τα πρόσωπα της Gaga αλλάζουν, άλλοτε γίνεται ντίβα των ’80, άλλοτε wild μαρκησία, όμως ήταν εκκεντρικός χαμελέον ανέκαθεν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View