SPOTLIGHT

/

J2US: Η απάντηση της Μεϊμαρίδη στην Μπακοδήμου που την βαθμολόγησε με μηδέν

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο απ’ όλα στα social media σχετικά με το έκτο live του J2US ήταν τα σχόλια που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου για την Μάρα Μεϊμαρίδη.
Η Μαρία Μπακοδήμου την βαθμολόγησε με μηδέν, ενώ την “κατακεραύνωσε” για κάποια δώρα που έλαβε η κριτική επιτροπή από την διαγωνιζόμενη την προηγούμενη εβδομάδα.

J2US: Μηδέν από την Μπακοδήμου στη Μεϊμαρίδη- "Τα μαγιολίκια μάς πάνε πίσω"
Η Μάρα Μεϊμαρίδη, σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, είπε ότι δεν στεναχωρήθηκε και ότι ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως νιώθει και όπως θέλει.
“Δεν θα κρίνω τον κριτή. Ο κριτής είναι εκεί, παίζει τον ρόλο του, αμείβεται γι’ αυτό και μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει. Ένας είναι ο κριτής, ο Θεός” ανέφερε.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight