ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η παρέλαση- Με μεγαλοπρέπεια αλλά και μέτρα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Στην παρέλαση, εξαιτίας των μέτρων κορωνοϊού, συμμετείχαν ολιγομελή τμήματα από τα σχολεία της περιοχής, ενώ οι θεατές ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα

Με κάθε επισημότητα αλλά και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πανδημία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές των σχολείων της πόλης, οι φοιτητές, οι ένοπλες δυνάμεις και όλα τα τμήματα που παρέλασαν καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Την εμφάνισή τους έκαναν μηχανοκίνητα τμήματα από τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του thebest:

Νωρίτερα

Ξεκίνησε στις 12:00 ακριβώς, όπως ήταν προγραμματισμένο η παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικά αλλά και μαθητικά τμήματα. Στην παρέλαση, εξαιτίας των μέτρων κορωνοϊού, συμμετέχουν ολιγομελή τμήματα από τα σχολεία της περιοχής, ενώ οι θεατές υποχρεούνται να φορούν μάσκα για την προστασία από την πανδημία.

 

Νωρίτερα

Ολοκληρώθηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών. Αυτή την ώρα τελείται επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Ελευθερίας (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) όπου υπάρχει και τιμητική φρουρά από σημαιοφόρους των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων των Πατρών.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Αλέξανδρος Χάιδας και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Παρόντες είναι, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Ιωάννης Τσακίρης, ο δήμαρχςος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο αντιπεριφεριάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και οι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας και Κώστας Μάρκου.

Στις 12 μ. θα ξεκινήσει η παρέλαση προ των επισήμων στην πλατεία Τριών Συμμάχων των σωματείων, οργανώσεων, Αντιπροσωπειών του Πανεπιστημίου Πατρών, ΤΕΙ, μαθητών, πολεμιστών Εθνικής Αντίστασης, ΕΕΣ, Τμημάτων Στρατού.

Νωρίτερα

Τελείται αυτή την ώρα η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Στις 11.30 π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Ελευθερίας (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) όπου θα υπάρχει τιμητική φρουρά από σημαιοφόρους των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων των Πατρών. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Αλέξανδρος Χάιδας και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Στις 12 μ. θα ξεκινήσει η παρέλαση προ των επισήμων στην πλατεία Τριών Συμμάχων των σωματείων, οργανώσεων, Αντιπροσωπειών του Πανεπιστημίου Πατρών, ΤΕΙ, μαθητών, πολεμιστών Εθνικής Αντίστασης, ΕΕΣ, Τμημάτων Στρατού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις