ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για αλαζονική συμπεριφορά κατηγορεί η παράταξη Ραυτακόπουλου τον Α. Παναγιωτόπουλο

Κοινοποίηση
Tweet

.

Για αλαζονική συμπεριφορά κατηγορεί η παράταξη Ραυτακόπουλου τον Α. Παναγιωτόπουλο. Σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

"Ακόμα ένα δείγμα αλαζονικής συμπεριφοράς και αυταρχισμού από τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας.Γιατί αυτή η απρεπής συμπεριφορά προς την μείζονα αντιπολίτευση; Προς τι η εμμονή του Δημάρχου να μην ενημερώνει την αντιπολίτευση για μείζονα ζητήματα , όπως είναι και αυτό του προϋπολογισμού και να ζητάει έκτακτη συνεδρίαση ;

Και μάλιστα για προθεσμίες που από την αρχή του χρόνου είναι γνωστές; Μάλιστα δε σε μια μείζονα αντιπολίτευση που ειλικρινά και με κάθε τρόπο έχει δηλώσει την συναίνεση της στην δύσκολη βεβαίως μετάβαση στον Καλλικράτη.

Πρόκειται δυστυχώς για μια ακόμη θλιβερή διαπίστωση του νέου πολιτικού ύφους και ήθους που συνοδεύει τον κ. Παναγιωτόπουλο.

Ευχόμαστε να αντιληφθεί έγκαιρα το πρόβλημα για το καλό της περιοχής μας, Είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους πολίτες του Δήμου μας για την απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου , που τελικά αποδέκτες έχει  τους ίδιους τους Πολίτες της Δυτικής Αχαΐας. Να του υπενθυμίσουμε δε, ότι οι αλαζονικές συμπεριφορές  ποτέ δεν οδήγησαν σε λύσεις  παρά  μόνο σε αδιέξοδα".


 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις