ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από 2 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2021

Κοινοποίηση
Tweet

Θα προβάλλει σε 3 αίθουσες τον "Άνθρωπο του Θεού" ενώ ξεκινούν να παίζονται & το "After: Μετά την Πτώση", το "Paw Patrol: Η ταινία" και το "Malignant - Η Ενσάρκωση του κακού"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 2/9 έως και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 προβάλλονται οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 6 στις 19.30 και Αίθουσα 7 στις 20.30

Paw Patrol: The Movie - Paw Patrol: Η Ταινία

To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Διάρκεια: 88 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ.

Στην αγγλόφωνη κόπια δανείζει τη φωνή της και η Κιμ Καρντάσιαν.

Το φιλμ ήδη σε 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει στις ΗΠΑ τα 25 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 38 από τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Αίθουσα 6 στις 21.30

«Η Ενσάρκωση του Κακού – Malignant»

Σενάριο και σκηνοθεσία:  ΤΖΕΪΜΣ ΓΟΥΑΝ

Παίζουν οι ηθοποιοί:  ΑΝΑΜΠΕΛ ΓΟΥΟΛΙΣ, ΜΑΝΤΙ ΧΑΣΟΝ, ΤΖΟΡΤΖ ΓΙΑΝΓΚ

Διάρκεια:  111 λεπτά

Θρίλερ παραγωγής:  2020

Χώρα παραγωγής:  ΗΠΑ, ΚΙΝΑ & ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην ταινία, η Μάντισον παραλύει λόγω των σοκαριστικών οραμάτων της με αποκρουστικούς δολοφόνων, και το μαρτύριό της χειροτερεύει καθώς ανακαλύπτει ότι οι εφιάλτες της μετατρέπονται σε μία τρομακτική πραγματικότητα.

Διανομή: Tanweer.

Αίθουσα 8 στις 19.40, Αίθουσα 4 στις 21.00 και Αίθουσα 3 στις 22.15

"Ο Άνθρωπος του Θεού"

Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες.

Το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου υποδύεται ο Άρης Σερβετάλης. Συμπρωταγωνιστούν Χρήστος Λούλης, Αλεξάντερ Πετρόβ, Τάνια Τρύπη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Μίκι Ρουρκ.

Το φιλμ το πρώτο 4ήμερο προβολής του σάρωσε τα εισιτήρια ξεπερνώντας τα 62.000 παρά τις μέτριες κριτικές.

Διανομή: Feelgood.

Αίθουσα 3 στις 20.00 και Αίθουσα 8 στις 22.00

"After We Fell - After: Μετά την Πτώση"

Σκηνοθεσία:  ΚΑΣΤΙΛ ΛΑΝΤΟΝ

Σενάριο:  ΣΑΡΟΝ ΣΟΜΠΟΪΛ & ΑΝΝΑ ΤΟΝΤ

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΜΙΡΑ ΣΟΡΒΙΝΟ, ΑΡΙΕΛ ΚΕΜΠΕΛ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΟΓΙΕΡ, ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ.

Διάρκεια:  98 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:  2020

Είδος ταινίας:  Αισθηματική

Χώρα παραγωγής:  ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Το τρίτο μέρος του franchise “After”, βασισμένο στο παγκόσμιο best seller φαινόμενο της Άνα Τοντ βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Διανομή: Σπέντζος Φιλμ.

Αίθουσα 5 στις 21.00

"The Suicide Squad"

Περιπέτεια 2021, έγχρωμη με διάρκεια 132 λεπτά.

Αμερικανοκαναδική ταινία, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκαν με τους: Ίντρις Έλμπα, Τζόελ Κίναμαν, Μάργκο Ρόμπι, Τζον Σίνα, Βαϊόλα Ντέιβις.

Μια ομάδα κακών υπερηρώων συγκεντρώνεται υπό τις εντολές της πράκτορος Αμάντα Γουόλερ, ώστε να φέρει εις πέρας μια άκρως μυστική αποστολή σε ένα νησί της Νοτίου Αμερικής, όπου κρύβεται ένα συνταρακτικό μυστικό.

 
Αιματηρά διασκεδαστική όσο και αθυρόστομη περιπέτεια που φρεσκάρει το υπηρηρωικό σινεμά συνδυάζοντας το σκηνοθετικό θράσος με συστατικά μεταμοντέρνας αφήγησης, έγραψε το Αθηνόραμα. Η ταινία μέχρι στιγμής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 156 εκατ. δολάρια.  

Διανομή: Τanweer.    

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture