DECO

/

Πάμε Pacific Palisades, στο σπίτι - ησυχαστήριο των Ανταμ Λέβιν και Μπεχάτι Πρίνσλο

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι «design freak» σύμφωνα με την κούκλα σύζυγό του, αλλά με γούστο που δεν «φωνάζει»

Το γνωστό και εκλεκτικό περιοδικό αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης AD, φιλοξένησε την εξοχική κατοικία ενός ωραίου και δημοφιλούς ζευγαριού της μουσικής και της μόδας, μεταφέροντας τους αναγνώστες του στην περιοχή – θέρετρο της Καλιφόρνια  Pacific Palisades, δυτικά του Λος Αντζελες.  

 Ο διάσημος και πολυβραβευμένος αμερικανός τραγουδιστής και παραγωγός Ανταμ Λέβιν, επικεφαλής του ποπ- ροκ συγκροτήματος Maroon 5 που λατρέψαμε στο μουσικό βίντεο «Girls Like You» και η 33χρονη νοτιοαφρικανή καλλονή σύζυγός του Μπεχάτι Πρίνσλο, super model της Victoria’s Secret και όχι μόνο, άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους. Σύμφωνα με το περιοδικό, ζουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο γαλήνη και φυσική ομορφιά. Τίποτα έντονο και κραυγαλέο που θα περίμενε κανείς από έναν ρόκερ και ένα μοντέλο δεν θα βρει κανείς εδώ.  

 

«Δεν θέλαμε μια έπαυλη – παλάτι. Δεν μας αντιπροσωπεύει κάτι τέτοιο. Το μέρος μας προσέλκυσε γιατί έμοιαζε με σπιτικό» εξηγεί ο Ανταμ. Το Μπέβερλι Χιλς τριγυρισμένο από όλη την πόλη του L.A τους κούρασε και αποφάσισαν να μετακομίσουν. «Θέλαμε κάτι πιο ήσυχο όπου δεν νιώθεις το στρες του κέντρου. Ανακαίνισαν λοιπόν ένα οίκημα που πρωτοχτίστηκε σε ύφος ράντσου. Από το παλιό τους σπίτι, εκείνη πήρε μαζί της μόνο τα έργα τέχνης που συλλέγουν με πάθος και τα δέντρα μπονσάι . Πλέον απολαμβάνουν την απαράμιλλη θέα προς τον ωκεανό όπως τον αγνάντευε ο Γκρέκορι Πεκ και έναν ειδυλλιακό κήπο γεμάτο ελαιόδεντρα. Εξαρχής απλοποίησαν υλικά και χρώματα και γέμισαν την επίπλωση με υπέροχα λινά και μάλλινα υφάσματα σε χαμηλούς τόνους. Πίνακες, έπιπλα και αντικείμενα με ηχηρές υπογραφές συνδυάστηκαν με «χαλαρή» αύρα.

Ο διακοσμητής Tommy Clements χαρακτηρίζει το Λέβιν «obsessive design junkie» καθώς του αρέσει να ζει με όμορφα πράγματα γύρω του αλλά με έναν ήπιο, super casual τρόπο. Στο σπίτι αυτό οι κόρες του ζευγαριού μπορούν να τρέξουν και οι φίλοι να αισθάνονται πάντα καλοδεχούμενοι. Ο Λέβιν που κατά τη γυναίκα του είναι design freak» ομολογεί πως νιώθει ευγνώμων που μπόρεσαν να περάσουν σε αυτούς τους χώρους ειδικά την περίοδο της πανδημίας.  Η συλλεκτική γκαρνταρόμπα με τα sneakers του είναι το μόνο σημείο που φαντάζει υπερβολικό πάντως…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View