ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πτώση της θερμοκρασίας αλλά και ενίσχυση των ανέμων σήμερα, πάλι πολύ υψηλός ο κίνδυνος δασικών πυρκαγιών

Κοινοποίηση
Tweet

Σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, με μέγιστες θερμοκρασίες της τάξης των 38-41 βαθμών Κελσίου, αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες της ημέρας θα εντοπίζονται στην Κρήτη. Μετά τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων στα βορειοανατολικά της χώρας.

Παράλληλα, θα υπάρξει ενίσχυση των ανέμων και θα διατηρηθεί πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών. Με βάση τον καναδικό πυρομετεωρολογικό δείκτη που υπολογίζει επιχειρησιακά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, πολύ υψηλή επικινδυνότητα αναμένεται σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική, μετά το μεσημέρι προβλέπονται άνεμοι 5-6 μποφόρ, με ισχυρές ριπές ανέμου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις