STYLE

/

Κίτι Σπένσερ: Mόλις παντρεύτηκε με παραδοσιακό royal νυφικό των Dolce e Gabbana

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η ανιψιά της Νταιάνα ήταν σαν ζωντανή κούκλα στο γάμο της με πανίσχυρο μεγιστάνα σε ιταλική έπαυλη

«Μαγνήτης» για τα διεθνή media οι εκθαμβωτικές, γαμήλιες φωτογραφίες της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταιάνα, Κίτυ Σπένσερ. Η αριστοκρατικής καταγωγής βρετανίδα καλλονή και μοντέλο είπε το «ναι» στον αρραβωνιαστικό της, έναν δισεκατομμυριούχο businessman με την υπερδιπλάσια ηλικία από εκείνη. Συγκεκριμένα, η 30χρονη celebrity με την κλασική βρετανική ομορφιά, παντρεύτηκε τον εδώ και δυόμισι χρόνια 62χρονο πάμπλουτο αγαπημένο της Μάικλ Λιούις, μεταξύ συγγενών και καλών φίλων σε μια φαντασμαγορική, παραμυθένια τελετή σε ιταλικό πύργο του 17ου αιώνα.

Λάτρης της Ιταλίας, από τα φοιτητικά της χρόνια, η Κίτυ,  διάλεξε για σκηνικό τη Villa Aldobrandini έξω από τη Ρώμη, εξαίσιο δείγμα της μεγαλοαστικής, ιστορικής παράδοσης και αρχιτεκτονικής της γειτονικής χώρας.  Εμφανίστηκε συνοδευμένη από τα αδέλφια της, έχοντας επιλέξει ένα επιβλητικό αλλά σεμνό, πατροπαράδοτο νυφικό που συνηθίζεται σε γάμους βασιλικών κύκλων. Συγκεκριμένα, η εκπληκτικής εφαρμογής νυφική τουαλέτα είχε κάτι από Γκρέις Κέλι αλλά και το νυφικό της μητέρας της, καθώς ήταν κλειστή στο λαιμό, με έντονους ώμους, μακριά μανίκια και πλούσια φούστα. Οι Dolce e Gabbana που άλλωστε έχουν χρίσει την Κίτυ παγκόσμια πρέσβειρά τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που δημιούργησαν το νυφικό της, για το οποίο εμπνεύστηκαν από τη βικτωριανή εποχή και τα λουλούδια της βρετανικής εξοχής. Με βασικά υλικά την άνθινη δαντέλα, το μετάξι και το τούλι ήταν μια αντιπροσωπευτική alta moda δημιουργία με «ουρά» και πελώριο πέπλο. Η νύφη έδειχνε αναμφίβολα κομμάτι της έπαυλης με τα ζωγραφιστά vintage ταβάνια, τα περίτεχνα γύψινα  και τα έργα τέχνης ολόγυρα. Όμως δεν περιορίστηκε σε αυτό το look: Αλλαξε τέσσερα ακόμα couture φορέματα με τον εκπληκτικό μπαρόκ και αναγεννησιακό διάκοσμο των Dolce e Gabbana σε… μαξιμαλιστική έξαρση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισαν η pop star Πίξι Λότ με το φίλο της, γνωστό μοντέλο Ολιβερ Τσεσάιρ αλλά και η fashion icon μητέρα του Ελον Μασκ, Μάγιε. Τα νυχτερινά στιγμιότυπα με τον απίθανο φωτισμό της έπαυλης, τις λουλουδένιες καμάρες και τα μοναδικά σερβίτσια έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Προηγήθηκε στάση στη Φλωρεντία όπου η πανέμορφη νύφη ανέβασε στο διαδίκτυο εικόνες από αξιοθέατα και βόλτες με τις φίλες της.

 

H πρόταση γάμου από τον μεγιστάνα της μόδας και chairman του ομίλου Foschini είχε γίνει το 2019 με δαχτυλίδι 300.000 λιρών. Και οι δυο κατάγονται από τη Νότια Αφρική αλλά ζουν κυρίως στην Αγγλία. Ο λονδρέζικος Τύπος υπογραμμίζει πάντως υπαινικτικά την απουσία του πατέρα της νύφης Ερλ Σπένσερ από τον πολύκροτο γάμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View