ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένταση στα δικαστήρια με τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς- Αγανάκτηση για την απουσία της Δημοτικής Αρχής

Κοινοποίηση
Tweet

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας όπου είχαν συγκεντρωθεί οι συμβασιούχοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του δήμου Πατρέων 2020-2021 οι οποίοι ζητούν να παραμείνουν στη δουλειά τους.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων όπως από ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασόπουλος από την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου αλλά και οι επικεφαλής της Ώρα Πατρών Γιώργος Ρώρος και του Σπιραλ Πέτρος Ψωμάς. Ο δικηγόρος των εργαζομένων κατέθεσε αίτηση για προσωρινή διαταγή για παραμονή εργασία περαν του οκταμήνου που λήγει η σύμβαση τους.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος  των εργαζομένων υποστήριξε ότι για την μη παραμονή στη δουλειά τους φταίει η δημοτική αρχή  κι ένας εκ των συμβασιούχων ζήτησε να μην πολιτικολογεί.

Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν ήταν παρών στη συγκέντρωση κανείς εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, γεγονός που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις απο την πλευρά των εργαζομένων οι οποίοι έκαναν λόγο για παντελή αδιαφορία και εμπαιγμό.

Aποτέλεσμα  της έντασης ήταν να σπεύσει στο χώρο η αστυνομία ενώ ο χώρος μπροστα απο τα δικασήρια έκλεισε.

Καρδίτσα: Νεκρός 12χρονος σε αρδευτικό κανάλι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις