STYLE

/

Aνια Τέιλορ Τζόι: Το σκάκι «πάει», ώρα για βόλτες με Tiffany choker στο Μανχάταν

Κοινοποίηση
Tweet

Το διαφημιστικό φιλμάκι που ξεσήκωσε τα media, την αναδεικνύει ως γεννημένη fashion diva με μαύρη ολόσωμη φόρμα

Mε έμφυτο beauty look πορσελάνινης κούκλας και «άπιαστες» επιδόσεις στη μόδα μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Queen’s Gabbit στο Netflix, η Anya Taylor Joy επέστρεψε στο φυσικό ξανθό των μαλλιών της και σαγήνευσε την αυτοκρατορία κοσμημάτων Tiffany. Τα γυρίσματα ενός φιλμ για το λαμπερό label στο East River του Μανχάταν έγιναν ταχύτατα διεθνής είδηση καθώς η 24χρονη ηθοποιός και style icon έδειχνε πραγματικά υπέροχη.

Επενδύοντας στο αλάνθαστο μαύρο χρώμα, που βέβαια υπογραμμίζει τη λάμψη των πολύτιμων μετάλλων και των διαμαντιών όσο κανένα άλλο, ανέδειξε τα τελευταία σχέδια της διάσημης εταιρείας. Μάλιστα, η Ανια έδειχνε να διασκεδάζει πολύ στην προετοιμασία της ταινίας, με συνοδό τον Alton Mason, το πιο περιζήτητο super model στους άνδρες αυτή τη στιγμή και ιδιαίτερη «περσόνα» στο χώρο (Αλλωστε είναι και ο πρώτος άνδρας μοντέλο που περπάτησε σε show του οίκου Chanel) Προσέξτε πως είναι ντυμένη με λιτή, ολόσωμη φόρμα που στολίζει με τσόκερ και σκουλαρίκια σε απόλυτα minimal style.

Η ίδια έχει ξαναφορέσει εκθαμβωτικά Tiffany κοσμήματα σε πρόσφατα red carpet events και όπως φαίνεται … «κόλλησε». Συμμετέχει και στην αντίστοιχη φωτογραφική καμπάνια Tiffany and Co. Jewelry.   Η νεαρή πρωταγωνίστρια έχει πάντως δηλώσει: «Ουδέποτε πίστεψα πως ήμουν όμορφη». Θυμίζουμε ότι η  New York Post την χαρακτήρισε «Breakout Star του 2020» και οι φωτογραφίσεις της αποδεικνύουν πως είναι γεννημένη fashion diva. Γεννημένη στο Μαιάμι αλλά μεγαλωμένη σε Λονδίνο και Μπουένος Αιρες, δοκίμασε πάντως αρχικά τις δυνάμεις της στο μόντελινγκ, όταν την εντόπισαν έξω από το Harrods. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View