ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα μηνύματα των Α. Κατσανιώτη και Ι. Φωτήλα για τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες

Κοινοποίηση
Tweet

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους και να θυμάστε πώς, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτή είναι η αρχή της ενήλικης ζωής σας, τονίζει ο κ. Κατσανιώτης

Ο Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης σε μήνυμα του για την έναρξη των φετινών Πανελληνίων στη σκιά της πανδημίας του covid 19, αναφέρει τα εξής:

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους και να θυμάστε πώς, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτή είναι η αρχή της ενήλικης ζωής σας κι είναι στο χέρι σας να είστε επιτυχημένοι σε ότι κι αν κάνετε από εδώ και πέρα.

*Στο μεταξύ σε δήλωση του για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ ανέφερε τα εξής:

Μια πρωτόγνωρη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Μια χρονιά με δύσκολες συγκυρίες για όλους τους μαθητές, ιδίως για αυτούς της Γ’ Λυκείου, ολοκληρώθηκε. Σήμερα καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη μέσα από τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, διεκδικώντας το σύνολο των στόχων τους. Εύχομαι ολόψυχα να καρποφορήσουν οι προσπάθειες τους και να καταφέρουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές! Το μέλλον σας ανήκει!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις