Καλές επιδόσεις για τους αθλητές της Πελοποννήσου
Οι αγώνες του 10ου ομίλου του διασυλλογικού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων διεξήχθησαν στη Πάτρα το Σάββατο.
Συμμετείχαν αθλητές-αθλήτριες από σωματεία της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα των ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, που ήταν και η διοργανώτρια, περιφέρειας Πελοποννήσου και Ανατολικής Πελοποννήσου.
Σημειώθηκαν αρκετές καλές επιδόσεις από τις οποίες ξεχώρισε στον ακοντισμό η Βασιλική Κωτσοβού (ΓΣΦΑ Άργους Αριστέας) που πέτυχε 46.02.
Επίσης ο Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕ Ολυμπιάς) στα 10.000μ σημείωσε 48.32.03, στο ύψος ο Φιλάι Μελιντιάν (ΑΟ Αχαΐας η Γαλήνη) 1.81 και στο δίσκο ο Ιάσων Θανόπουλος (ΓΣ Αρκαδίας) 51.02. Στα 200μ κορασίδων η Παναγιώτα-Δήμητρα Ζαχαρέα (Μεσσηνιακός ΓΣ) τερμάτισε σε 26.27 και στο Μήκος η Βασιλική Κουτσουμπού (ΓΣ Αρκαδίας) 5.44.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr