ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μηνύσεις Φουρθιώτη κατά Βαξεβάνη, Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών

Κοινοποίηση
Tweet

Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση

Μηνύσεις σε βάρος Κώστα Βαξεβάνη, του Παύλου Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών κατέθεσε ο Μ. Φουρθιώτης, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.Η μήνυση κατατέθηκε στον απόηχο της προσαγωγής του φωτογράφου του Documento, Μάριου Ραφαήλ Μπίκου, επειδή φωτογράφισε την αστυνομική συνοδεία του Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται, ότι σε ανάρτηση του, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης, κατήγγειλε ότι η αστυνομία διαθέτει περιπολικά από διάφορα αστυνομικά τμήματα για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά 9 αστυνομικά τμήματα με 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών Ραφήνας και Μαραθώνα) εντέλλονται να προστατεύουν επί 24ωρου βάσεως τον Φουρθιώτη.

 

πηγή tvxs.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις