ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Πέθανε στα 57 του χρόνια ο Γιάννης Ντούφας

Κοινοποίηση
Tweet

Είχε συνδέσει το όνομα του με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας

Ένας αγαπητός άνθρωπος της Αμαλιάδας, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, μόλις στα 57 του χρόνια…

Ο Γιάννης Ντούφας, ένας πραγματικός «εργάτης» του Ραδιοφώνου, ρομαντικός με τους δικούς του ρυθμούς, πάλεψε για ένα διάστημα με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.

Όλο αυτό το διάστημα, αντιμετώπιζε με σθένος το πρόβλημα, έχοντας την στήριξη της οικογένειάς του και των φίλων του.

Για πολλά χρόνια εργάζονταν στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας. Πίσω από την κονσόλα, μέσα στο στούντιο, ψάχνοντας στην πλούσια, μοναδική δισκοθήκη του σταθμού, ο Γιάννης Ντούφας ήταν στον φυσικό του χώρο, «καλλιτέχνης» με μεράκι και αγάπη για την μουσική και το καλό, επαγγελματικό αποτέλεσμα, σε δύσκολες εποχές και πενιχρά μέσα.

Υπόδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας και προσφοράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους και σε όσους τον γνώριζαν, μια γνωστή «φιγούρα» στην πόλη της Αμαλιάδας.

Τα τελευταία χρόνια, εργάζονταν ως δημοτικός υπάλληλος και είχε μεταταχθεί ως πολιτικό προσωπικό στο Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας, όπου και εκεί έδινε τον καλύτερο του εαυτό.

Η «είδηση» του θανάτου του,  νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, προκάλεσε θλίψη στην Αμαλιάδα, για έναν άνθρωπο ευγενικό που είχε την δική του, ενδιαφέρουσα, φιλοσοφία για τα πράγματα…

 

Πηγή: patrisnews.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις