ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα απόψε ο Αλέκος Αλαβάνος

Κοινοποίηση
Tweet

Προκειμένου να συμμετάσχει στην τοπική σύσκεψη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, ο Αλέκος Αλαβάνος, προκειμένου να συμμετάσχει στην τοπική σύσκεψη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 το απόγευμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών στην πλατεία Όλγας.

Η σύσκεψη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής γίνεται ενόψει της πρώτης πανελλαδικής συνάντησης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2 και 3 Απριλίου στην Αθήνα.

Κατά τη διαδικασία θα συζητηθεί το κείμενο θέσεων του Μετώπου, μια πρόταση εννέα σημείων για τη δημιουργία ενός «εναλλακτικού ριζοσπαστικού προγράμματος», με στόχο «τη συνάντηση ευρύτερων δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς, προκειμένου να αποτελέσουν την σπονδυλική στήλη ενός μεγάλου λαϊκού μετώπου».

Πριν από τη σύσκεψη, ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της «Ελεύθερης Αττικής» θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της VINCI στο Δρέπανο Αχαΐας, όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις