STYLE

/

Μόνικα Μπελούτσι: Mελαχρινή Μονρόε στο παριζιάνικο καμπαρέ Paradis Latin στην τελευταία της φωτογράφιση

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Πόζαρε στην Ellen von Unwerth στα 56 της, περιστοιχισμένη από άνδρες, σε super glam Hollywood style

Tην έχουμε συνηθίσει σε πιο αισθησιακές, μεσογειακές πόζες αλλά θέλησε να υποδεχθεί το 2021 διασκεδάζοντας. Για πρώτη φορά η ιταλίδα ντίβα Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε σε ένα αμιγώς super glam Hollywood style γιορτάζοντας τα 30α γενέθλια του περιοδικού Sorbet αλλά και την καινούρια χρονιά. Το σκεπτικό ήταν να πλάσει τη μελαχρινή εκδοχή στο θρυλικό μουσικό νούμερο της Μέρλιν Μονρόε «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές- Diamonds are for Ever» αλλά στο τραγούδι της Μαντόνα «Material Girl».

 

Διατηρώντας το μεσαίο μήκος στα μαλλιά της, φωτογραφήθηκε με 50’s χτένισμα αλλά και τουαλέτες και κοστούμια που υπογράμμιζαν τις καμπύλες και το μπούστο της. Στα 56 της χρόνια παραμένει sex symbol δίχως να πασχίζει να «νεανίσει». Ως cover girl απέπνεε λάμψη, κέφι και βέβαια ερωτισμό.

 Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του ονομαστού καμπαρέ «Παραντί Λατέν» στο Παρίσι και την επιμελήθηκε η διάσημη φωτογράφος Ellen von Unwerth.

«Κάνοντας τη μετάβαση από τις πασαρέλες στο σινεμά, 30 χρόνια πριν, η star του εξωφύλλου μας αποτελεί είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ταινίες.

Η ερμηνεία της ως Bond Girl το 2015 στο «Spectre» ήταν μαγνητική και φέτος ενσάρκωσε τη σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές» αναφέρει το περιοδικό.

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View