ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για κακούργημα ο πιστολέρο των Μποζαϊτίκων

Κοινοποίηση
Tweet

Δραστηριοποιείται στο χώρο της νύχτας και είναι «γνωστός» στις διωκτικές αρχές

Αντιμέτωπος με κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκεται ο άνδρας που άνοιξε πυρ εναντίον ανδρόγυνου που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, στην Πάτρα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Αρχικά το αδίκημα που αντιμετώπιζε ήταν για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, όμως από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν ευρήματα που οδήγησαν στην μετατροπή της κατηγορίας.

Μαρτυρίες και υλικό από την εξέταση καμερών ασφαλείας εμφανίζουν τον δράστη με προτεταμένο το πιστόλι - που κατείχε παράνομα - να πυροβολεί έξι φορές κατά προπορευόμενου οχήματος.

Ο δράστης τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, το βράδυ της Πέμπτης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές.

Ο άνδρας που δραστηριοποιείται στο χώρο της νύχτας και είναι «γνωστός» στις διωκτικές αρχές, δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν΄απολογηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αιτία του συμβάντος φέρεται να είναι διαπληκτισμός μεταξύ των οδηγών για την πρόκληση παρ΄ολίγον τροχαίου, ενώ κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Πηγή: εφ. Πελοπόννησος

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις