ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Στη «Φλόγα» έσοδα από «Το Μαγικό ταξίδι της Σοφίας», της αστυνόμου- ψυχολόγου Ιωάννας Τσάκωνα

Κοινοποίηση
Tweet

Είναι το πρώτο της βιβλίο

Για την ενίσχυση του Συλλόγου παιδιών με καρκίνο «Η φλόγα» θα διατεθούν τα μισά έσοδα του βιβλίου «Το μαγικό ταξίδι της Σοφίας» της αστυνόμου και ψυχολόγου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννας Τσάκωνα.

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της Ιωάννας Τσάκωνα…

Η ηρωίδα του παραμυθιού έχει εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση, που δεν την ευχαριστεί, δεν την ικανοποιεί καν. Είναι μόνη της σε ένα παγωμένο μέρος και οι μοναδικές της εικόνες είναι τα απογυμνωμένα δέντρα, που βλέπει απο το παράθυρο του μικρού της σπιτιού.

Η ζωή της θα πάρει μια άλλη τροπή, όταν της χτυπά την πόρτα ένας μονόκερος και την προσκαλεί να τον εμπιστευθεί και να την ακολουθήσει. Όλα, λοιπόν, όπως πάντα, ξεκινούν απο ένα ερέθισμα, το οποίο την κινητροδοτεί να προχωρήσει και να κάνει αλλαγές στη ζωή της, παρότι μπορεί να χρειαστεί, για την αρχή τουλάχιστον, να πάρει αγκαλιά το φόβο της! Ετσι, γίνεται, σταδιακά, η μετάβαση απο το άτονο και άχρωμο περιβάλλον στο πολύχρωμο και ζωηρό, απο το σκοτάδι στο Φως, όπου «εκεί» δε φοβάται τίποτα διότι «εκεί» τοποθετεί μόνο ό,τι την ευχαριστεί και ό,τι της δίνει χαρά!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις