ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρνητικά τα τεστ των τριών τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων, που νοσηλεύονται στο Ρίο

Μακρυγένη Ελευθερία
elmakrygeni@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων που έχουν υποβληθεί σε τεστ

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού για τους τρεις τρόφιμους του Ασύλου Ανιάτων Πατρών σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τους ελέγχους που τους έγιναν  στο νοσοκομείο. Χθες όπως ανακοίνωσε η δομή του Ασύλου Ανιάτων Πατρών σε τεστ που γίνονται τακτικά στους τροφίμους και στο προσωπικό, βρέθηκαν θετικοί τρεις τροφιμοι και  μια εργαζόμενη. Χθες οι τρεις τρόφιμοι που διαγνώστηκαν θετικοί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.  "Ενημερωθήκαμε  ότι τα τεστ που έγιναν στο νοσοκομεία  και στους τρεις, βγήκαν ήταν αρνητικά" δηλώνει στο thebest.gr η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων Γωγώ Καραλή.

Το πρωί στο πλαίσιο ενεργειών της 6ης ΥΠΕ για τη διαχείριση της κατάστασης στο Άσυλο Ανιάτων βρέθηκε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκος Μαραγκός μαζί με την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Αγγελική Κανελλοπούλου, ο οποίος όπως επισημαίνει διαπίστωσε πολύ καλή οργάνωση και "εξάντληση" των υγειονομικών πρωτόκολλων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο μεταξύ διενεργήθηκαν και σήμερα τεστ κορωνοϊού στο προσωπικό και στους τροφίμους της δομής. Συνολικά  φιλοξενούνται 110 τρόφιμοι και εργάζονται 70 άτομα και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα οι νοσηλευόμενοι στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είναι 44 και ο αριθμός τους έχει μειωθεί ελαφρώς, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. "Υπάρχει μια σχετική ηρεμία. Η μάχη δεν πρέπει να δίνεται στις μονάδες αλλά αρκετά πριν φτάσουμε σε αυτές", προσθέτει ο κ. Μαραγκός.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις