ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξαν τέσσερις ηλικιωμένοι τα ξημερώματα

Κοινοποίηση
Tweet

Τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας

Τέσσερις ακόμα άνθρωποι με κορωνοϊό κατέληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη χώρα μας: μία 94χρονη, μία 74χρονη, ένας 86χρονος και μια 99χρονη.

Η 99χρονη, μάλιστα, η οποία κατέληξε στο νοσκομείο «Παπανικολάου» από τις επιπλοκές λόγω κορωνοϊού. είναι το 23ο θύμα από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Η 94χρονη κατέληξε στις 00:50 και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης από τις 25 Ιουλίου, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Υποκείμενα νοσήματα είχαν και η 74χρονη που κατέληξε στις 3:25 και η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, αλλά και ο 86χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στις 4:16 στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σημειώνεται ότι πλέον, το σύνολο των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας είναι 278.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις