ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο στο επίκεντρο των συναντήσεων Δένδια με Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη

Κοινοποίηση
Tweet

Στην Κύπρο

Για τις 11.30 το πρωί της Τρίτης (18/08) έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, ο οποίος φτάνει αύριο στην Κύπρο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Προεδρική κατοικία στο Τρόοδος.

Στις 13.30 το μεσημέρι, ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας θα γίνει δεκτός στο υπουργείο Εξωτερικών από τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη με τον οποίο θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης της τουρκικής παραβατικότητας, με έμφαση στον συντονισμό ενεργειών και δράσεων σε όλα τα επίπεδα για αντιμετώπισή της.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Δένδιας θα παραχωρήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις