ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Μαρία Κορινθίου: Όταν ήρθα από την Αμερική ήμουν ένα αγρίμι

Κοινοποίηση
Tweet

«Δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν» δηλώνει η ηθοποιός

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, ήταν καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ και μίλησε για την καριέρα της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τον χαρακτήρα της, αλλά και την κόρη της.

«Αυτό είναι η δύναμή μου. Θέλω να αποδείξω στον ίδιο μου τον εαυτό ότι δεν είμαι μόνο η εικόνα μου. Βέβαια έχουν περάσει 20 χρόνια, αλλά...», είπε η Μαρία Κορινθίου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αλέξανδρου Λιζάρδου.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Όλοι μας κρύβουμε άλλα 10 πράγματα από πίσω, τα οποία σε μένα φαίνονται πολύ πιο έντονα, καθώς πλέον είμαι πολύ πιο ήρεμη. Όταν μάλιστα ήρθα 23 χρονών από την Αμερική ήμουν πραγματικά ένα αγρίμι».

«Για να μπορέσω όμως να ανταπεξέλθω και να σταθώ στα πόδια μου σε αυτό τον χώρο, έπρεπε να έχω κάποιες άμυνες. Είμαι ένας άνθρωπος ατίθασος, που δεν συμβιβάζομαι και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν. Βέβαια, όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο πιο πολύ ηρεμώ», συμπλήρωσε.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.