ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάμε σινεμά! Το πρόγραμμα προβολών στο Σινέ Κάστρο από τις 6 ως τις 16 Αυγούστου

Κοινοποίηση
Tweet

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατίθεται ηλεκτρονικά

Το πρόγραμμα των προβολών του μέχρι και τις 16 Αυγούστου ανακοίνωσε το Σινέ Κάστρο.

*ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ www.viva.gr

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 6/8 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/8

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»

Περιπέτεια 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 96'

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ με τους: Τζέσικα Τσάστεϊν, Κόλιν Φάρελ, Τζον Μάλκοβιτς, Κόμον

Η Έιβα είναι μια ικανότατη επαγγελματίας δολοφόνος που παραβιάζει συνεχώς τα πρωτόκολλα, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/8

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

«ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΑ…ΙΤΑΛΙΚΑ»

Σκηνοθεσία: Πίτερ Κόλινσον
Ηθοποιοί: Μάικλ Κέιν, Νόελ Κάουαρντ , Μπένι Χιλ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Μια ομάδα διαρρηκτών καταστρώνει ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να κλέψουν ένα φορτίο χρυσού τεράστιας αξίας. Για να το καταφέρουν και να δραπετεύσουν ανενόχλητοι, θα προκαλέσουν στους δρόμους της πόλης το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έχει γίνει ποτέ! Μάικλ Κέιν, Νόελ Κάουαρντ και Μπένι Χιλ ενώνουν τις δυνάμεις τους στη γεμάτη από δράση ταινία του Πίτερ Κόλινσον, που έκανε διάσημο το Mini Cooper.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 13/8 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/8

ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30

«Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ»

Με τις φωνές των: Σκουφής Γιώργος, Δελακούρα Έλενα, Θάνος Χρήστος, Ευαγγελάτος Ανδρέας, Λάγκος Κωνσταντίνος, Ζαπαντιώτης Βαγγέλης, Γεωργακάκου Νίκη, Στάικου Ιφιγένεια, Γεωργακάκου Νίκη, Ρεπάνης Κωνσταντίνος, Μήλιος Βασίλης

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπρεντ Νταζ

Ενα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν. Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας. Οι ήρωες μας δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο! Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:15

«ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ»

Πρωταγωνιστούν: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Νέρρι Μαρκορέ, Λίμπερο Ντε Ριένζο, Ντίνο Αμπρέσα, Φλόρα Κάντο

Διάρκεια: 90 λεπτά

Γλώσσα: Ιταλικά

Σκηνοθεσία: Γκουίντο Κιέζα

Η 40χρονη Τζούλια (Βαλεντίνα Λοντοβίνι) βιώνει μία πυρετώδη καθημερινότητα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της (Ντίνο Αμπρέσα) μαζί με τον έφηβο γιο του και την κολλητή της, που δεν την ακούει και κυνηγάει άπιαστες ιστορίες αγάπης. Και μέσα σ όλα, υπάρχει μία αφόρητη ζυγαριά που δείχνει τα ίδια κιλά παρότι η ίδια βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα! Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, η Τζούλια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός εναλλακτικού θεραπευτή και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι την βαραίνει. Μόλις αποχωρεί από τη διαφωτιστική συνεδρία, η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται ορμητικά και ανεξέλεγκτα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture