ACHAIA TASTE

/

Η Eleofillo από το Κούμαρη Αιγίου διακρίθηκε στα "Diamonds of the Greek Economy"

Κοινοποίηση
Tweet

Παρθένο ελαιόλαδο, μπαλσάμικο και οίνοι στην παραγωγή της εταιρείας

Την διάκριση “Diamonds of the Greek Economy” έλαβε η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ eleofillo με αντικείμενο εργασιών τις εξαγωγές ελαιόλαδου και τροφίμων delicatessen με έδρα το Αίγιο. Τα βραβεία απονεμήθηκαν για 17η χρονιά με στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων στη βάση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και άλλων κριτηρίων. Η σημαντική διάκριση της eleofillo ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ προέκυψε ύστερα από αξιολόγηση συνολικά 10.000 ελληνικών επιχειρήσεων, λαμβάνοντας υπόψιν και τους ισολογισμούς όλων των επιχειρήσεων κατά την περίοδο 2009 – 2018.

Η eleofillo έχει έδρα το Κούμαρη Αιγίου και παράγει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΟΦΥΛΛΟ», το παραδοσιακό πετιμέζι, το παραδοσιακό ξύδι από κρασί, το γλυκόξυδο ή βαλσαμικό ξύδι και τα κρασιά MEDINEO Λευκό και MEDINEO Ερυθρό. 

Η επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ eleofillo  με αντικείμενο εργασιών τις εξαγωγές ελαιόλαδου και τροφίμων delicatessen με έδρα το Αίγιο,  βραβεύθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της με βάση τα οικονομικά της αποτελέσματα, τη συμβολή της στην απασχόληση, καθώς και το επενδυτικό της πρόγραμμα με διεθνή προσανατολισμό. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της, Σωτήρης Αγγελακόπουλος.

Η εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2020» ανέδειξε τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις για το 2020. Η αξιολόγησή τους έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Επίσης, συνυπολογίστηκαν παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η αγγλόφωνη έκδοση “Diamonds of the Greek Economy 2020” στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα και καλύπτουν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life