SPOTLIGHT

/

Η Στέλλα ΜαΚάρτνεϊ διοργανώνει το δικό της Μουσικό Φεστιβάλ στο TikTok

Κοινοποίηση
Tweet

ΔΕΙΤΕ ποιοι θα συμμετάσχουν

Με τις ψηφιακές εκδηλώσεις να μειώνονται κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, καθώς ο αποκλεισμός αρχίζει να χαλαρώνει σε όλο τον κόσμο, η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε το Stellafest - event στο TikTok που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή μουσικών απ' όλο τον κόσμο.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της hip-hop, soul και R&Β, Kelis είναι η κεντρική ερμηνεύτρια και συμμετέχουν οι Αμερικανίδες τραγουδίστριες της R&B αδερφές Chloe x Halle, η Γαλλίδα τραγουδίστρια Soko, η Γιαπωνέζα DJ, Madmoiselle Yulia, ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός συνιδρυτής των Beach Boys, Μπράιαν Γουίλσον, ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς.

Η Alicia Keys θα διαβάσει ένα απόσπασμα από το νέο της βιβλίο.

«Καλλιτέχνες από την κοινότητά μας συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα Φεστιβάλ που είναι πραγματικά παγκόσμιο - χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φέρουν το mosh pit στο κινητό σας» εξηγεί η σχεδιάστρια μόδας, κόρη του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ για το project.

Το Stellafest διεξάγεται από σήμερα 9 έως τις 12 Ιουλίου στο νέο λογαριασμό Stella McCartney στο TikTok καθώς και στο Instagram των καλλιτεχνών.

Έχοντας ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Εθνικό Δίκτυο για τον τερματισμό της ενδοοικογενειακής βίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το έργο του οποίου είναι τώρα πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ, το Φεστιβάλ περιλαμβάνει δημοπρασία για μία εικονική συνεδρία μαγειρικής με την Kelis, για μια βιντεοκλήση με την Alicia Keys, μία διαδικτυακή ξενάγηση στο ατελιέ της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και πολλά άλλα.

«Ενώ ήμουν λυπημένη που δεν θα δω τον μπαμπά και όλους τους άλλους σπουδαίους ερμηνευτές στο Glastonbury φέτος, έχουμε δημιουργήσει μια απίστευτη σύνθεση και υψώνουμε τις φωνές μας για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών, έναν σκοπό πιο επείγον τώρα από ποτέ» τονίζει η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight