ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το γλέντησαν οι Καλαβρυτινοί της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Τη\ν Παρασκευή 03 Ιουλίου

Με μεγάλη επιτυχία (και διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά λόγω covid-19) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα στην κοσμική ταβέρνα Κληματαριά στα Άνω Συχαινά την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που  απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποστάσεις, αντισηπτικά κ.α. Εκεί είχανε την ευκαιρία τα μέλη της Στέγης καθώς και πολλοί φίλοι αυτών να φάνε, να πιούνε, να χορέψουνε και να τραγουδήσουνε κάτω από το υπέροχο πρόγραμμα του dj Τάκη Κόρδα, μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες. Ο πρόεδρος της Στέγης Κος Παναγιώτης Φραντζής παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τις αρμοδιότητες που έχει ο καθένας. 

Ευχαρίστησε τους Δασκάλους-Συνεργάτες για την όμορφη και αγαστή συνεργασία που είχαν, καθώς και όλα τα μέλη για την σημαντική προσφορά τους σε όλες της δράσεις του Συλλόγου, και έδωσε την υπόσχεση ότι τα καλύτερα έρχονται...ότι όλοι μαζί αντάμα θα καταφέρουμε να πετύχουμε ακόμη πιο πολλά ...ότι τα σχέδια και οι βλέψεις για το μέλλον είναι μεγάλα και η επόμενη χρόνια κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ακόμη ανέφερε τις προσεχής Εκδηλώσεις-Δράσεις της Στέγης όπως να παρακολουθήσουμε μία θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο αρχές Αυγούστου, μία διήμερη εκδρομή τον γύρω της Πελοποννήσου 1-2 Αυγούστου 2020, το καθιερωμένο φεστιβάλ μας τον Αύγουστο στα Καλάβρυτα, μία χορευτική παράσταση στην Σκαφιδιά  Ηλείας, κάποιες παραστάσεις θερινού σινεμά κ.α, όλα αυτά εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.                                 

Τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και όμορφες στιγμές.                             

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις