ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Hλεία: Τι λέει πρώην μαθητής του πατέρα που σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Κοινοποίηση
Tweet

Τον χαρακτηρίζει σκληρό άνθρωπο και αυστηρό δάσκαλο

Ως έναν σκληρό άνθρωπο και αυστηρό δάσκαλο, περιγράφει στο newsit.gr, ένας από τους μαθητές του συνταξιούχου 83χρονου από την Μηλέα Ηλείας, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες σκότωσε χθες το βράδυ το τελευταίο από τα εννέα παιδιά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρει ο πρώην μαθητής του 83χρονου, ο 45χρονος εδώ και λίγο διάστημα είχε επιστρέψει στη Μηλέα και στο σπίτι της οικογένειας του, προκειμένου να προσέχει τον ηλικιωμένο πατέρα του μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του: “Ήταν σκληρός ως άνθρωπος και βίαιος θα τον χαρακτήριζα ως δάσκαλος. Τι προβλήματα είχε με το παιδί του αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά να φτάσει σ αυτό το σημείο είναι πραγματικά άδικο. Σαν δάσκαλος τα παλιά χρόνια που πηγαίναμε εμείς σχολείο ήταν κάπως παράξενος και αυστηρός. Τρώγαμε ξύλο η αλήθεια είναι για να μάθουμε γράμματα και να γίνουμε καλύτεροι” αναφέρει και προσθέτει:

“Ήταν το τελευταίο του παιδί 45χρονών. Όταν έγινε το συμβάν έτυχε εκείνη την ώρα να είμαι στο χωριό, απλά δεν καταλάβαμε από που ακούστηκαν ακριβώς οι πυροβολισμοί. Το παιδί είχε έρθει πριν λίγο διάστημα και τον
πρόσεχε γιατί ο 83χρονος είχε κάνει μια εγχείριση.

Αν είχαν κόντρες και τι προσωπικά υπάρχουν πίσω από την πράξη αυτή, δεν ξέρω. Λένε ότι έχει αφήσει και σημείωμα δεν ξέρω αν ισχύει. Ο 83χρονος είχε σχέσεις με τους κατοίκους του χωριού τυπικές. Εντάξει διαφορές με τα κτήματα πάντα υπήρχαν χωρίς όμως κάτι το τρομερό”. Ο άτυχος 45χρονος ήταν το τελευταίο από τα εννέα παιδιά της οικογένειας όπου τουλάχιστον τέσσερα από αυτά έγιναν δάσκαλοι ενώ τα υπόλοιπα ασχολούνται με άλλες δουλειές.

πηγή newsit.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.