Την προσέλευση του κόσμου θέλουν οι αιγιώτες
Ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε το ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Το Σάββατο το μεσημέρι θα πέσει και τυπικά η αυλαία, καθώς ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα επιλέξει την αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής, μετά το πρωινό χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών.
Πλην του τραυματία Μούζου ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης στους αγώνες με τον Απόλλωνα και την Χερσόνησο, όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Δημήτρης Γκίκας έκανε πιο χαλαρό και σύντομο πρόγραμμα σήμερα αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή.
Η κρισιμότητα της αναμέτρησης έχει γίνει αντιληπτή από καθ’ ύλην αρμόδιους, τους ποδοσφαιριστές, οι οποίoι δείχνουν πάθος και «βγάζουν» ένταση στις προπονήσεις, αλλά και από τους φιλάθλους που από την πλευρά τους συνεχίζουν αμείωτα την προμήθεια των λαχνών της λαχειοφόρου που διεξάγει η διοίκηση. ΟΙ λαχνοί θα πωλούνται και στη διάρκεια των αναμετρήσεων με τον Απόλλωνα και την Χερσόνησο, έναντι 5 ευρώ το «κομμάτι». Η μέχρι τώρα ανταπόκριση των φιλάθλων δείχνει ότι προτίθενται να δώσουν μαζικό παρών την Κυριακή στο γήπεδο.
Ο Παναιγιάλειος χρειάζεται τον κόσμο του, η διοίκηση χρειάζεται τους φιλάθλους, το ποδοσφαιρικό τμήμα χρειάζεται γεμάτες κερκίδες. Τα μέλη του Δ.Σ. κάνουν τιτάνια προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας, κατά μεγάλο ποσοστό τα έχουν καταφέρει και δεν θέλουν να καταφεύγουν σε μεθόδους αυξήσεων των παροχών, ούτε να αποσύρονται από το πρωτάθλημα και, φυσικά, να μην… ξεμένει η ομάδα από στόχους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr