ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς νερό στη Μπουκαούρη από τις 3 το μεσημέρι

Κοινοποίηση
Tweet

Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι διότι σήμερα η ζέστη ήταν αφόρητη και έμειναν χωρίς νερό αλλά και γιατί κανένας δεν σήκωνε το τηλέφωνο στη ΔΕΥΑΠ

Έντονα είναι τα παράπονα πολιτών για τις διακοπές της υδροδότησης. Στο thebest.gr τηλεφώνησε στις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020 και μας ενημέρωσε πως στην περιοχή της Μπουκαούρη πλησίον της Γούναρη είναι χωρίς νερό από τις 3 το μεσημέρι.

Μάλιστα σε προσπάθεια τους να μάθουν που οφείλεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης, τηλεφώνησαν στην ΔΕΥΑΠ χωρίς αποτέλεσμα καθώς κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα αν μπει κάποιος στο σάιτ της ΔΕΥΑΠ, αναφέρει πως το 2610 366100 λειτουργεί 24-ώρες το 24-ωρο 365 μέρες τον χρόνο για κάθε έκτακτη βλάβη ή πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε!

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής η ΔΕΥΑΠ με ανακοίνωση της ενημέρωνε πως λόγω του προβλήματος βλάβης της ηλεκτροδότησης (διακοπής ρεύματος στου Ταραμπούρα) θα υπάρξουν προβλήματα και στην υδροδότηση της πόλης της Πάτρας μιας και ο συγκεκριμένος υποσταθμός της ΔΕΗ τροφοδοτεί κεντρικές εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ.

Μάλιστα η υπηρεσία παρακαλεί για τον περιορισμό της κατανάλωσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις