SPOTLIGHT

/

Πώς η Κέιτ Μίντλετον εξολόθρευσε τους παπαράτσι- Γιατί δεν την κυνηγάνε

Κοινοποίηση
Tweet

Τι εξηγεί μια βασιλική ανταποκρίτρια

Μπορεί η Νταϊάνα πέρασε τη μισή ζωή της προσπαθώντας να αποφύγει τους παπαράτσι που την ακολουθούσαν παντού, όμως η Κέιτ από την άλλη τους έχει «εξολοθρεύσει» με άνεση.

Με τα σημερινά δεδομένα, και ειδικά μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Κέιτ Μίντλετον δεν απέχει και πολύ στις συνειδήσεις του βρετανικού κοινό από αυτό που κάποτε ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 Κάθε χρόνος που περνάει η συζυγός του Ουίλιαμ γίνεται και πιο δημοφιλής στην κοινή γνώμη που αγαπά την ιδέα του να την δει μία μέρα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας και αυτή κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει, με κάθε κόστος και θυσία, το ίματζ του καλού, συνεργάσιμου (αν και λίγο αδιάφορου) κοριτσιού που παραμένει πιστό στο στέμμα παρά τις δυσκολίες. 

Και μπορεί η αδικοχαμένη πεθερά της να πέρασε μία αληθινή κόλαση στα χέρια των βρετανικών ταμπλοίντ, ό,τι πάνω-κάτω κλήθηκε να αντιμετωπίσει και η Μέγκαν Μαρκλ, με τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά πόδας σε κάθε της βήμα, ωστόσο, η Μίντλετον δεν δείχνει να έχει το παραμικρό πρόβλημα μαζί τους, καταφέρνοντας να τους βγάλει εκτός παιχνιδιού με έναν τρόπο που αρχικά φάνταζε λιγάκι ανορθόδοξος. 

Όπως εξηγεί μία βασιλική ανταποκρίτρια, η Μίντλετον πήρε την παρακάτω ιδέα από την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία αμέσως μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, της 8χρονης σήμερα Εστέλ, αποφάσισε να δώσει μόνη της επίσημες φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης. Τότε ο παγκόσμιος Τύπος είχε μείνει με το στόμα ανοικτό, αλλά η συγκεκριμένη προσέγγιση λειτούργησε ιδανικά. H απόφαση της δούκισσας του Κέιμπριτζ να την αντιγράψει είχε σαν αποτέλεσμα ο βρετανικός Τύπος να πάψει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις θολές, μακρινές παπαρατσικές εικόνες και να αρχίσει να αδημονεί όλο και περισσότερο για τις τρυφερές, οικογενειακές φωτογραφίες που τραβούσε η ίδια η Μίντλετον που εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται ερασιτεχτικά με την φωτογραφία.

Η ειδική επί βασιλικών θεμάτων, Καμίλα Τόμινι, ισχυρίζεται ότι οι οικείες φωτογραφίες όπως αυτές, έχουν «σκοτώσει» την αγορά των εικόνων από παπαράτσι» και τόνισε πως η Κέιτ Μίντλετον αλλάζει τα δεδομένα στην ιστορία των Ευρωπαίων βασιλέων.

Γράφοντας στην Daily Telegraph, εξηγεί: «Γιατί οι εφημερίδες και τα περιοδικά να θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες των ιδιωτικών στιγμών των βασιλέων που είναι θολές διότι έχουν τραβηχτεί από μακριά με μεγάλους φακούς, όταν οι ίδιοι είναι πρόθυμοι να να προσφέρουν ινσταγκραμικές φωτογραφίες; Φυσικά, πάντα θα υπάρχει ζήτηση για τέτοιες εικόνες και πάντα θα υπάρχει χώρος για έμπειρους παπαράτσι που θέλουν να καταγράψουν τις μεγάλες βασιλικές στιγμές. Ωστόσο, αυτές οι πιο ειλικρινείς λήψεις είναι αυτό που πάντα λαχταρούσε το κοινό. Όσον αφορά στα πραγματικά πρόσωπα των βασιλικών, πίσω από το σκληρό προσωπείο της δημόσιας εικόνας τους, η Κέιτ Μίντλετον μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς σε κορυφαία χρονογράφος της σύγχρονης βασιλικής ζωής».

Πηγή:womantoc

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight