ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος

Κοινοποίηση
Tweet

Το "αντίο" της παράταξης Κατσιφάρα

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Βασίλης Αντωνόπουλος από την Μυρτιά Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος είχε διατελέσει πρώτος αιρετός Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν ιδρυτικό μέλος της παράταξης "Δικαίωμα στην Πρόοδο" του Απόστολου Κατσιφάρα ο οποίος τον είχε εμπιστευτεί με θέσεις ευθύνης. 

Σε σχετική της ανακοίνωση η παράταξη του πρώην Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα "Δικαίωμα στην Πρόοδο", αναφέρονται τα εξής: 

"Σήμερα, χάσαμε ένα φίλο, ένα συναγωνιστή στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση, έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, το Βασίλη Αντωνόπουλο, τον Ιατρό από τη Μυρτιά Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας

Χάσαμε ένα εκλεκτό και ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας που διετέλεσε ο πρώτος αιρετός Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας. Ένας άνθρωπος πράος, ευγενής και βαθιά δημοκράτης.

Η απώλεια είναι μεγάλη για όλους εμάς.

Καλό ταξίδι φίλε."

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου εξέδωσε και ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου που τον διέκρινε ένα αδιάλειπτο πάθος για τα κοινά και τη συλλογική δράση.

Ένα πάθος που ήταν συνυφασμένο με την ίδια του τη ζωή. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του", αναφέρει ο κ. Βαρεμένος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις