SPOTLIGHT

/

Γιάννης Στάνκογλου: Δουλειά της Αστυνομίας δεν είναι να βγάζει πιστόλια

Κοινοποίηση
Tweet

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie

Στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για πρόσφατα σχόλια που έκανε για τις αστυνομικές τακτικές κατά τη διάρκεια της καραντίνας τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της» και συνέχισε με τα εξής: «Ήθελα να το δηλώσω, γιατί δεν μιλάμε πια. Σαν λαός φτιάξαμε μια νοοτροπία που ο φόβος φοβάται, Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα από το να φοβάσαι να εκφραστείς».

Ο ηθοποιός μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie και πως είχε ιδιαίτερο στυλ: «Ήμουν του grudge, του punk και οδηγούσα τον εαυτό μου στη βρωμιά στο πιο αλήτικο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πετυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ "Άγριες Μέλισσες", όπου συμμετέχει, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως: «Δεν ξέραμε ότι θα πάει δεύτερη χρονιά. Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια κι εγώ είχα ήδη κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight